Всё для вашего компьютера

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Всё для вашего компьютера » Всё о форуме » отчет по практике

отчет по практике

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Кто делал отчет по практике - поделитесь пожалуйста работой.
Я ее только как пример буду использовать.

0

2

Уже не чем делиться.
Я его как сдала - так и всё.
Вот только я его не сама писала.
Заказывала написание отчета в https://otlichniki.com.ua/otchet-po-praktike как только закончилась практика на заводе. Была первой, из тех, кто сдавали отчет) за что и получила твердые 12 баллов.

0

3

4

Звіт з практики є важливою частиною багатьох навчальних програм. Він дозволяє вам поділитися своїм досвідом, знаннями та враженнями від практичної роботи. Ось загальний огляд того, як можна підготувати звіт з практики:

Визначте мету та цілі вашої практики.
Поясніть, де ви працювали чи отримували практику, і чому ви обрали цю компанію чи організацію.

Розкажіть про конкретні завдання та проекти, над якими ви працювали під час практики.
Вкажіть, які інструменти, технології чи методи ви використовували.     Замовити можна на сайті «Легко в учебе»    Звіт з педагогічної практики

0

5

Розкажіть про основні уроки, які ви вивчили під час практики.
Проаналізуйте труднощі та виклики, з якими ви зіткнулися, і як ви їх подолали.

Запропонуйте можливі шляхи поліпшення роботи чи діяльності організації на основі ваших спостережень.

Підсумуйте ваш досвід та враження від практики.
Підкресліть, як ця практика вплинула на вашу професійну та особисту зрілість.

Включіть документи, звіти, фотографії чи інші матеріали, які підтверджують вашу діяльність під час практики.   Замовити можна на сайті «Помощь студенту»    Як правильно писати звіти по практиці

0

Вы здесь » Всё для вашего компьютера » Всё о форуме » отчет по практике